Opinie

Ogólna ocena obiektu

9.9/10

Komu polecany jest ten obiekt?

  • Rodziny z dziećmi
    %
  • Starsze pary
    %
  • Grupy przyjaciół
    %
  • Podróżujący samotnie
    %
  • Młode pary
    %

Ocena standardu wg kryteriów:

  • Położenie
    9.6
  • Wyposażenie
    9.9
  • Czystość
    10.0
  • Obsługa
    10.0
  • Cena / Jakość
    9.8

Pozostałe oceny

10.0
Paulina i Maciej oraz Ola z Robertem., 30-01-2014

Pojechaliśmy pierwszy raz w to miejsce, bo urzekły nas zdjęcia w ofercie. Wynajęliśmy ze znajomymi obydwa domki i to była nasza najlepsza decyzja, bo całą działkę mieliśmy tylko dla siebie. Byliśmy pod ogromnym wrażeniem miejsca, gdyż było przepiękne, jak z bajki, z wszelkimi wygodami i luksusowymi warunkami, a najwspanialszy był duży ogród, trawnik i mnóstwo miejsca, którego tak zawsze nam wszędzie brakowało. Nasze dzieciaczki były przeszczęśliwe, bo mogły sobie podlewać kwiatki i biegać boso po trawie. Pobyt był wspaniały. Jak zgramy nasze urlopy, oczywiście wracamy ponownie i w tym roku. Pozdrawiamy przemiłych właścicieli.

10.0
Roman Sojka, 22-02-2014

Malownicze, ciche i spokojne miejsce, doskonałe warunki - wspaniały pobyt, polecamy w 200%. Dziękujemy i pozdrawiamy przesympatycznych właścicieli. Dorota i Roman Sojka

10.0
Andrzej Kośmider, 21-04-2014

Gorąco polecam działkę wszystkim chcącym odpocząć od miejskiego gwaru - miejsce w bardzo spokojniej okolicy, blisko morza, wszystko w 100% zgodne z opisem oferty, zaś ogród jak i środek domku, wygląda jeszcze lepiej niż na zdjęciu.

10.0
Oko Małgorzata, 06-05-2014

Rewelacja! Wszystko tak jak na zdjęciach, czyściutko, lokalizacja przepiękna, właściciele wspaniali! Jak będzie mi kiedyś dane wrócić do Trójmiasta - to tylko tutaj! W 100% POLECAM!

10.0
Marta, 13-05-2014

Polecam wszystkim pobyt w tych domkach! Było rewelacyjnie. Domek w środku super wyposażony, wszystkie niezbędne rzeczy są, bardzo zadbany. Na zewnątrz jeszcze lepiej, duże podwórko, miejsce na ognisko, grilla, leżaki i wiele, wiele więcej, właściciele o wszystko zadbali. Wokół cisza i spokój. Blisko do plaży, łatwy dojazd do centrum gdańska. Można by tak pisać i pisać, same pozytywy! Naprawdę gorąco polecam. Mam nadzieję, że do szybkiego zobaczenia:) pozdrawiam fantastycznych właścicieli!

10.0
Agnieszka, 13-05-2014

Polecam wszystkim! Piękny domek, w którym znajdziecie wszystkie potrzebne rzeczy (łącznie z żelazkiem, szkłem do alkoholu poprzez telewizor, gry planszowe i wiele innych). Na zewnątrz jest bardzo zadbane miejsce na grilla, ognisko. Możecie robić czego dusza zapragnie. Właściciele przemili. Polecam dla grona znajomych, par ale także dla rodzin z dziećmi.

9.3
K I J , 09-06-2014

Fantastyczne warunki, bardzo bogate i pełne wyposażenie, czysto, pachnąco, domowo. Cudowni właściciele, cisza, spokój, wielki pozytyw. Naprawdę polecamy. To taki Mercedes klasy S za rozsądną cenę. Działka cudownie zagospodarowana wszystko co potrzebne by dobrze odpocząć w zasięgu ręki

10.0
Monika, 22-06-2014

Gorąco polecam! Nocowaliśmy w brązowym domku, który jest świetnie urządzony, bardzo czysty oraz w pełni wyposażony. Na zewnątrz piękny, bardzo zadbany ogród, gdzie można grillować, palić ognisko, a przede wszystkim wypoczywać w ciszy i spokoju. Autem domku jest również bardzo dobra lokalizacja, blisko sklepy, restauracje (bary) oraz morze, do którego można dojść spacerkiem przez lasek. Polecamy i pozdrawiamy przemiłych właścicieli:)

10.0
Agnieszka, 24-06-2014

Wybrałyśmy brązowy domek na nasze pierwsze samodzielne wakacje po maturze. Wybór był jak najbardziej trafiony, domek wygląda dokładnie tak, jak jest przestawiony na zdjęciach, które są dostępne na internecie oraz tych, które zostają wysłane przez Panią Właścicielkę na maila (wraz ze szczegółowymi wskazówkami dotyczącymi dojazdu, atrakcjami w okolicy oraz spisem wyposażenia). Cała działka była do naszej dyspozycji przez pierwsze trzy dni, mogłyśmy więc bez skrępowania urządzić ognisko, rozpalić grilla czy po prostu leniuchować na leżakach, huśtawce i hamaku. Ogród jest pięknie urządzony, a rośliny przy ogrodzeniu odgradzają od ciekawskich przechodniów:) W środku domek jest w pełni wyposażony, nie ma potrzeby przywożenia z domu naczyń, garnków i sztućców. Domek położony jest w bardzo spokojnej okolicy, niedaleko jest utwardzona droga nad morze, sklepy, bary, a także przystanek z bezpośrednimi kursami autobusów do Dworca Głównego. Polecamy zarówno rodzinom z dziećmi, jak i grupom znajomych. Właściciele są przemili i bardzo pomocni. Pozdrawiamy serdecznie i dziękujemy Panu Właścicielowi za transport walizek na przystanek:)

10.0
Ania, Emil i Leoś, 24-06-2014

Mieszkaliśmy z żoną i dwuletnim synkiem w Białym Domku. Pierwsze wrażenie zrobiła na nas okolica, cisza, spokój, pełno zieleni dookoła. Zadbany ogród, piaskownica z zabawkami, zjeżdżalnia, huśtawka? wszystko to sprawiało że nie chciało się wchodzić do domku. Domek przytulny, czysty, super wyposażony (pomijam naczynia, sztućce, garnki. ale jest i opiekacz, mikrofalówka, toster nawet ekspres do kawy). Fajny duży taras przed domkiem sprawiał że każda wieczorna posiadówka była wielką przyjemnością nawet przy niecałych 10 stopniach Celcjusza:) Jest miejsce na ognisko, grill przy domku, duży stół z ławkami na których można się wygodnie rozsiąść. Zdjęcia naprawdę przedstawiają domek w którym byliśmy i z czystym sumieniem POLECAM tą ofertę. Pani Maryla przed naszym urlopem zasugerowała abyśmy zabrali tylko ubrania, kosmetyki i dobre nastroje bo reszta jest już na miejscu? i tak faktycznie było! Dziękujemy i serdecznie pozdrawiamy prze miłych Właścicieli. Myślę że do zobaczenia za rok!

9.6
Katarzyna Nowak, 07-07-2014

Dwukrotnie gościliśmy w brązowym domku. Jest on bardzo dobrze wyposażony. Jesteśmy (wraz z rodziną) bardzo zadowoleni z pobytu. Cicha okolica, piękny ogród z placem zabaw dla naszej pociechy.

9.6
Paweł Siarkiewicz, 20-07-2014

Chociaż odległość od morza jest spora wszystko rekompensuje położenie. Po prostu idzie się na plażę pośród ładnych ogrodów a później lasem. Plaża szeroka. Miejscowość jest zielona, spokojna i cicha, niepodobna do nadbałtyckich "kurtów". Czasami może trochę brakuje fajnych knajpek jeżeli ma się na to ochotę, ale odległość do centrum Gdańska, to bez korków kilka minut jazdy samochodem. Same władze mogłyby jeszcze zadbać o regularne, codzienne sprzątanie plaży i ścieżek, bo z tym nie jest rewelacyjnie (jak zresztą w większości polskich nadbałtyckich miejscowości). Spędziliśmy w Białym Domku tydzień i możemy powiedzieć, że jest bardzo przytulnie i bardzo dobrze wyposażony (zdecydowanie ponadprzeciętnie), łączne z pięknym ogrodem. Wszystko zadbane i przemyślane. Z pewnością kiedyś wrócimy.

9.6
aga , 26-07-2014

Bardzo fajne miejsce, bardzo dobre warunki, piękna działka i wszystko co potrzebne do odpoczynku. Super i jeszcze raz super. Polecamy!

10.0
katarzyna wołosiak, 30-07-2014

Byłam z rodzina dwukrotnie,. Gorąco polecam, super standard. Mega piękny ogród. Przesympatyczni właściciele! Polecam szczególnie dla rodzin z małymi dziećmi ze względu na ogród!

10.0
Monika, 31-07-2014

Lato 2014! Gorąco polecam! Wspaniałe miejsce do wypoczynku dla całych rodzin. Cała posesja i sam domek są świetnie urządzone i bardzo czyste. Dodatkowo na zewnątrz piękny, bardzo zadbany ogród umożliwia wypoczynek w ciszy i spokoju oraz zabawę dla dzieci. Plaża czysta, szeroka i niezaludniona a dodatkowo blisko, bo spacerkiem przez lasek:) W 100% wszystko zgodne z opisem oferty:) GORĄCO POLECAMY! Pozdrawiamy przemiłych właścicieli oraz dziękujemy za obiecaną rezerwację słońca:)

10.0
Ela Krawczyk, 07-08-2014

Gorąco polecam tą ofertę osobom, które chcą odpocząć z dala od miejskiego szumu, tłumu turystów, zabrudzonego powietrza, a chcą spędzić ten czas w pięknym ogrodzie, idealnie wyposażonych domkach, dostosowanych do potrzeb każdego turysty. Zdjęcia nie oddają w pełni piękna tego miejsca! Co do opinii, że daleko jest do morza - nie słuchajcie tego! To tylko kilkanaście minut spacerem przez piękny, nadmorski las.

10.0
Małgorzata Reiwer, 13-08-2014

Niełatwo jest znaleźć miejsce równie dobre na rodzinne wczasy (nawet z psem), jak to. Położone zacisznie, choć w centrum miejscowości; sklepy i restauracje w odległości krótkiego spaceru, a jednocześnie zapewnione jest maksimum intymności - ogród dość szczelnie odcina mieszkańców od nieintensywnego sąsiedztwa. W domkach jest wszystko, nie trzeba zaraz po przyjeździe wybierać się do sklepu po płyn do naczyń. Właściciele doświadczeni i przemili. Na każdym kroku widać dbałość o detale. Polecamy serdecznie.

10.0
Kasia Gadzińska, 16-08-2014

Świetne miejsce na wypoczynek, zarówno dla rodzin z dziećmi jak i na wypad ze znajomymi, bardzo pięknie urządzone domki i ogród, wszystko pod ręką. Plaża mało tłoczna, szeroka, sporo atrakcji w bliskiej okolicy, piękne widoki - cudowne miejsce.

10.0
Lidia Kramkowska , 26-08-2014

Polecam wszystkim pobyt w tych domkach, było wspaniale. Domki wyposażone perfekcyjnie i zadbane. Ogród zielony dużo kwiatów. Jest miejsce do zabawy - dla dzieci i dorosłych. Można odpocząć w ciszy i spokoju pośród pięknych drzew i wspaniałej okolicy. Gospodarze przesympatyczni. Polecam wszystkim

10.0
Marta, 26-08-2014

Super miejsce na wypad ze znajomymi. Domki posiadają wysoki standard, wyposażone są we wszystkie niezbędne sprzęty. Działka wokół domków piękna, podobnie jak i sama okolica. Do tego sympatyczni właściciele służący swoją pomocą. Serdecznie polecam:)

10.0
Emilia, 26-08-2014

Super miejsce! Cisza, spokój i bardzo dobrze wyposażone domki:) A Właściciele bardzo mili i gościnni:) Polecam gorąco!: D

10.0
Mariola Laś, 26-08-2014

Bardzo dobre miejsce na wypoczynek. Można wybrać plażę, relaks w ogrodzie, spacer. W razie niepogody blisko do centrum Gdańska. Domki znakomicie wyposażone. Miejsce spokojne, ciche, a dla rodzin z dziećmi czy grona przyjaciół - lepszego się nie znajdzie. Właściciele bardzo przyjaźni, pomocni i bardzo życzliwi dla gości.

9.8
Sylwia Walkiewicz, 27-08-2014

Polecam domki (obydwa są przepiękne). Zdjęcia nie oddają w całości wysokiego standardu domków i urokliwego ogrodu. Byliśmy mile zaskoczeni serdecznością i pomocą właścicieli. Szczerze polecam. My z pewnością jeszcze skorzystamy z oferty.

10.0
Magda, 29-08-2014

Moja ocena będzie jak najbardziej pozytywna. Wyposażenie domku - super. Było wszystko co jest potrzebne, a nawet jeszcze więcej. Wszędzie czysto. Ogród bardzo ładny, zadbany. Gospodarze przemili, bardzo pomocni i życzliwi. Zdecydowanie polecam wypoczynek w tym miejscu. Myślę, że będą zadowoleni wszyscy, zarówno rodziny z dziećmi, jak też grupy znajomych.

10.0
Magdalena, 30-08-2014

Gorąco polecam wczasy w tym pięknym miejscu! Dzieci zadowolone, a rodzice jeszcze bardziej; -)! Jak dla mnie REWELACJA! Wyposażenie, czystość i obsługa na najwyższym poziomie! Pozdrawiam właścicieli! PA i do zobaczenia!

10.0
karolina, 06-01-2015

Planujecie wynająć domek nad morzem? Polecam gorąco! Wspaniali właściciele, miejscowość spokojna, idealna na urlop. Domki bardzo ładne, przytulne z pełnym wyposażeniem i pięknym, dużym ogrodem, w którym miedzy innymi znajdziecie miejsce na grilla i ognisko. Rewelacyjne otoczenie. Warto tam jechać i warto wracać! Dziękujemy, że mogliśmy spędzić miło i spokojnie czas w Państwa domku! Pozdrawiamy:)

10.0
Rodzina z Fromborka, 06-01-2015

Serdecznie polecam wczasy w tym miejscu! Wybraliśmy się z rodziną na Święta nad morzem - domek super wyposażony - wszystko co potrzebne jest na miejscu, dzięki czemu nic nie musieliśmy targać z domu by przygotować Wigilię; ciepło, czysto, ładne wnętrze i w dodatku piękny, zadbany ogród. Mili, przyjaźni właściciele. Wszystko zgodne z opisem - Polecam!

10.0
Luiza, 26-01-2015

Zadbany ogród, domek czysty i przytulny z pełnym wyposażeniem - cieplutko nawet zimą. Na wyspie piękna piaszczysta plaża, dogodne połączenie z centrum Gdańska. Polecam wszystkim - naprawdę warto!

9.2
Małgorzata, 04-02-2015

Spędziliśmy w "brązowym domku" super ferie zimowe 2015. Wszystko jak na zdjęciach, bardzo ładnie gustownie i ciepło. Pani Maryla i jej mąż bardzo sympatyczni ludzie. Na plażę jest kawałek ale droga przez las a na końcu super plaża. Chcemy przyjechać na jesieni.

10.0
Ola i Dominik, 29-03-2015

Spędziliśmy weekend w "białym domku" i jesteśmy bardzo zadowoleni, cisza i spokój blisko do morza, pełne wyposażenie domku właściciele sympatyczni. Planujemy niedługo znów jechać. Warto naprawdę polecamy.

10.0
Ola, 30-03-2015

Gorąco polecam! Brązowy domek śliczny, bardzo przytulny, zadbany, czysty, zimą bardzo ciepły, czuliśmy się w nim jak w domu. Właściciele super, bardzo sympatyczni ludzie:) Na pewno tam wrócimy!

9.8
Beata, 06-07-2015

Spędziliśmy z rodzina tydzień w "białym domku". Cicha i spokojna okolica. Do Morza bardzo blisko, plaza bardzo czysta i zadbana. Do centrum Gdańska jest ok 40 min autobusem. W pobliżu domku znajduje się kilka sklepów spożywczych. Właściciele bardzo mili i pomocni. Polecam

10.0
Sylwia Kawczyńska, 10-07-2015

Polecam serdecznie wszystkim wypoczynek na Wyspie Sobieszewskiej:) Piękna okolica! Jest tu duża, czysta plaża oraz Ptasi Raj, gdzie warto wybrać się na spacer. Mieliśmy okazję mieszkać w dwóch domkach białym i brązowym. Bardzo dobre wyposażenie, wygoda i elegancja. Duży ogród z piękną roślinnością. Pozdrawiam i ściskam właścicieli, jesteście spoko;):)! Gorąco polecam!

10.0
Agnieszka Kurzeja , 30-07-2015

Gorąco polecamy to miejsce:) Domki bardzo zadbane z pełnym wyposażeniem. Ogród piękny (tak jak widać na zdjęciach) Spędziliśmy z rodzinką super dwa tygodnie! Blisko do morza plaża cudowna czysta. Właściciele bardzo mili, serdeczni, uczciwi, dbający o swoich gości.Byliśmy już trzeci raz w tym miejscu i na pewno wrócimy! Polecamy serdecznie! Piękna okolica:) 1

10.0
Dariusz Kowalski, 23-08-2015

Tydzień spędzony na początku sierpnia w uważamy za bardzo udany. Domki czyściutkie, w pełni wyposażone i super urządzone. Cały teren ogrodzony, piękny ogród. Właściciele przesympatyczni i uczynni. Pogoda wymarzona na wypoczynek. Bardzo polecamy Beata, Julka i Darek.

10.0
Monika, Paweł, Wojtek, Ola i Kaśka z Jureczkiem., 05-09-2015

Wspaniałe miejsce nie tylko dla rodzin, ale również dla par, wielkich grup - tych biznesowych, jak i urządzających większe imprezy towarzyskie. My przez te te kilka lat doświadczyliśmy wszystkich w/w kwestii. Ponieważ nasi właściciele to przeogromni i o wielkim sercu właściciele, serdecznie im dziękujemy za wszystkie pobyty. My ze swej strony polecamy to unikatowe miejsce wszystkim co chcą wypoczywać w luksusowych warunkach. Pozdrawiamy naszych właścicieli i prosimy o rezerwację - wstępną 2 tygodni w ostatnim tygodniu sierpnia 2016 roku. Wkrótce, za parę dni się odezwiemy. Pozdrawiamy: Monika, Paweł, Wojtek, Ola i Kaśka z Jureczkiem.

9.8
Agnieszka Strychuniec, 07-09-2015

Gorąco polecamy pobyt w tym miejscu, zwłaszcza we wrześniu. Jest spokój i cisza. Teren ogrodzony, zadbany, jest gdzie usiąść i wypocząć po całym dniu. W uroczych domkach pełne wyposażenie. Cudowni, uczynni właściciele. Piękna okolica, jest gdzie chodzć, jeździć na rowerze. Można również wybrać się do Trójmiasta, można popływać statkiem. Każdy znajdzie coś dla siebie. Naprawdę warto!

9.6
Joanna Galus, 30-09-2015

Witam wszystkich planujących urlop nad morzem w spokojnej okolicy. Polecam serdecznie dla rodzin z dziećmi i nie tylko wspaniała atmosfera super właściciele pod każdym względem, domki czyściutkie, nic nie trzeba ze sobą zabierać po prostu super. Jedźcie, bo naprawdę warto. Przede wszystkim piękna plaża (bajka). Pozdrawiam właścicieli

10.0
Justyna i Piotr, 13-10-2015

Bardzo cudowne miejsce, domki ładne czyste komfortowe zaopatrzone we wszystko co potrzeba. Ogród przepiękny i co najważniejsze cała posesja była tylko dla nas i naszych psów. Bardzo gorąco pozdrawiamy.

10.0
Robert, 03-12-2015

W sierpniu spędziliśmy całą rodzina 1 tydzień w "białym domku". Wyposażenie i czystość na baaardzo wysokim poziomie. Jest wszystko, dosłownie wszystko. Od wyposażonej łazienki w środki czystości, przez kuchnię z full opcja, aż po taras z łóżkiem i huśtawka na ogrodzie kończąc. W bonusie dostajemy rowery na własny użytek. Do plaży około 1 km pieszo przez wydmy lub 5 min autem na parking przy plaży. Rewelacyjne miejsce dla rodzin z dziećmi. Teren ogrodzony i zamykany na klucz (klucz dostajemy) Pięknie utrzymana zieleń, miejsce parkingowe, grill ze stołem i ławkami wraz z parasolem, leżaki, cisza spokój po prostu bajka. Właściciel - Uczynni, przemili, chętni do rozmowy, nie konfliktowi. Miejsce do którego na pewno chce się wracać i na pewno kiedyś wrócimy. Gorąco polecamy. Osobiście nie spotkałem tak ładnego i fajnego miejsca nad polskim morzem. Pozdrawiamy Monika i Robert wraz z dzieciakami.

10.0
Ewa i Jurek, 13-06-2016

Gorąco polecam to miejsce rodzinom z dziećmi, którzy chcą odpocząć od zgiełku miasta. Domki położone w cichej dzielnicy. Wszędzie blisko (sklep, restauracje). Domki wyposażone dosłownie we wszystko, począwszy od środków czystości i ręczników skończywszy na wyposażeniu sprzętu kuchennego. Wspaniały ogród.

10.0
Elżbieta i Leszek, 21-06-2016

Potwierdzamy wcześniejsze opinie i stwierdzamy.....rewelacja pod każdym względem. Z czystym sumieniem polecamy miejsce, w którym przebywa się z wielką przyjemnością. Sympatyczni właściciele w trosce o udany pobyt gości dopinają wszystko na ostatni guzik. Pozdrawiamy p. Marylę oraz p. Andrzeja

10.0
Łukasz, 30-06-2016

Gorąco polecam to miejsce. Piękny ogród, domki czyste, bardzo dobrze wyposażone. Właściciele bardzo mili. Dojście do plaży drogą utwardzoną ok. 900m. W bliskim sąsiedztwie sklepy, poczta, przystanek komunikacji miejskiej, publiczny plac zabaw dla dzieci. Polecam i pozdrawiam właścicieli

9.6
Wojtuś,Laura i Przemek Iwaniak, 01-07-2016

Witam wszystkich zainteresowanych. W czerwcu b. r., tuż przed rozpoczęciem sezonu spędziliśmy wraz z naszym dzieckiem pierwsze tygodniowe wakacje. Wyposażenie "Brązowego domku" zgodne z opisem, wręcz idealne. Domek urządzony z pomysłem i gustem. Miejsce idealne dla osób podróżujących z dziećmi. Duży ogród z miejscem do grillowania, oczko wodne, huśtawka, duży taras. czego chcieć więcej żeby odpocząć. Właściciele posesji bardzo sympatyczni i otwarci, wkładają dużo pracy w utrzymanie estetycznego wyglądu domków i ich otoczenia. Ponadto w pobliżu sklepy, restauracje. Z pewnością pojawimy się tam po raz kolejny.

10.0
Adam , 02-08-2016

Oj, przepiękne miejsce, wręcz bajeczne, wszystko nam się podobało. Nigdy tak uroczo nie spędziliśmy swoich wakacji, jesteśmy pod ogromnym wrażeniem domków (Brązowy domek bardzo nowoczesny, wręcz luksusowy), a przede wszystkim ich wyposażenia. Muszę tez wspomnieć o przemiłych i bardzo serdecznych właścicielach. Jak tylko terminy będą wolne, a wiem, że trudno tu się dostać, to na pewno wracamy w przyszłym roku.

9.6
Bartłomiej Majchrzak, 14-08-2016

Domek brązowy - bardzo dobrze wyposażony, miejsca na 6 osób. Nie mam się do czego doczepić. Ogród też bez zarzutu. Można się opalać, zrobić grilla, pograć w gr y. Do morza nie jest daleko przy przejściu przez las, sklep około 200m, restauracje także niedaleko. Właściciele bardzo mili i kontaktowi. Polecam.

10.0
Kasia iPiotrek, 06-06-2017

W tym roku w maju spędziliśmy tydzień w brązowym domku. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Domek super, bardzo czysty, duże piękne podwórko z mnóstwem zieleni. Miejsce warte polecenia. Właściciele bardzo sympatyczni i pomocni.Bardzo chętnie tam wrócimy.

10.0
Katarzyna Kroguska, 12-08-2017

Byliśmy już czwarty raz na wczasach w tym przepięknym miejscu. Ciągle tam wracamy, bo mamy na wyposażeniu do wypoczynku dosłownie wszystko czego dusza zapragnie, a nasze dzieciaczki wprost przepadają za zabawami w ogrodzie. Istotne jest również fakt, że nasze autka są bezpieczne, gdyż parkujemy w środku posesji w ogrodzie i teren jest szczelnie ogrodzony. Dopieściły nas także rowerki - za darmo, co w dzisiejszych czasach jest rzadkością, a przede wszystkim przesympatyczni właściciele, którzy są bardzo kompetentni w tym co robią dla swoich gości i również ich piesek, którym były zachwycone nasze dzieciaczki i my również. Jak da zdrowie, to wracamy tu znów za rok. Pozdrawiamy właścicieli.

9.2
ZBIGNIEW , 23-10-2017

Super miejsce! Gorąco polecam. Dziękujemy p. Marylko. Pozdrawiamy.

9.8
Marzena, 24-10-2017

Gorąco polecam wypoczynek w tym miejscu. Domki czyste, dobrze wyposażone. Przepiękny ogród cały do dyspozycji gości. Sympatyczni właściciele. Miejsce godne polecenia.

10.0
Kasia B, 05-07-2018

Bardzo nam się podobało, naprawdę można w spokoju odpocząć:) Domek fajny, czysty, ciepły to co jest potrzebne jest na miejscu. Właściciele bardzo mili, dobry kontakt. Polecam!

10.0
Anna , 16-07-2018

Witam wszystkich zainteresowanych, którzy chcą wypocząć w ciszy i spokoju. Właśnie wróciliśmy ze znajomymi i polecam wszystkim to miejsce.Oba domki bardzo dobrze wyposażone, naprawdę czuliśmy się jak w swoim domu, niczego nam nie brakowało. Ogród bardzo ładnie urządzony, dużo miejsca na zabawy z dziećmi. Wszystko wygląda tak jak na zdjęciach, a w rzeczywistości jeszcze ładniej. Bardzo mili właściciele, których serdecznie pozdrawiamy. Polecam wszystkim w 100%

10.0
Magdalena , 29-07-2018

Witam urlop od 21.07.18 do 28.08.18. Na początek dostaliśmy na śniadanie super pogodę, domek i teren full wypas, na obiad super właścicieli towarzyskich, wyrozumiałych i cierpliwych mimo ze się spóznilismy, a na deser super sąsiadów i to jest menu na najlepszy urlop jaki można sobie wymarzyć pozdrawiamy i dziękujemy.

10.0
Aneta, 03-08-2018

Przecudowne miejsce na odpoczynek, domek rewelacyjnie wyposazony - przez 2 tygodnie niczego ale naprawde niczego nam nie zabraklo (swiezutka posciel co tydzien, reczniki, mydlo, itd) -dzieki wspanialym i przesympatycznym wlascicielom. Sliczny ogrodek a w nim grile oraz miejsce na ognisko, ktore oczywiscie odrazu wykorzystalismy.Na dodatek wspaniali sasiedzi w drugim domku - spedzilismy wspanialy czas razem - za co serdecznie dziekujemy! Okolica przecudowna, 2 plaze - jedna spokojna a druga z licznymi restauracjami, stoiskami z pamiatkami, lody, gofry i oczywiscie zimne piwko z soczkiem. Przecudowne plaze z bialym piaskiem. Do Gdanska dojezdzalismy autobusem (przystanki autobusowe bardzo bliziutko) albo taksowka wodna bezposrednio do Gdanska nad Motlawe.Dziekujemy jeszcze raz wlascicielom za usmiech i serdecznosc - dzis wrociliismy a juz tesknimy...Do zobaczenia!

9.8
Monika Jankowska Poszkuta , 13-08-2018

Warunki wspaniałe, pogoda dopisała, Bałtyk wyjątkowo ciepły, tak więc wypoczynek udał się w 200 %

10.0
Ewa i Piotr Szymanek, 23-08-2018

Fantastyczne, urokliwe miejsce. Dawno tak dobrze nie wypoczywaliśmy. Profesjonalna obsługa bardzo miłych właścicieli, domki o bardzo wysokim standardzie, super warunki na posesji: do wyboru różne grille, nawet ognisko, hamak, huśtawka, miejsce zabaw dla dzieci z zabawkami, basenik, ławeczki w rożnych miejscach ogrodu, no i ten przecudny ogród. W domkach ślicznie, czyściutko, pachnąco, bardzo gustownie urządzone, a Brązowy domek - bajka, choć Biały domek wcale nie gorszy. Z właścicielami już się umówiliśmy za rok. Polecamy to miejsce w 100 %. Pozdrawiamy właścicieli i fajnego ich pieska.

9.8
Antoś Asia Mariusz Chałubińscy, 17-09-2018

Nie będziemy się rozpisywać bo było CUDOWNIE. 9 za wyposażenie bo nie było blendera na stanie;);)

10.0
Dominika Zjawiona Kubicka, 12-06-2019

Cudowne miejsce, w którym można odpocząć od zgiełku miasta i pooddychać świeżym powietrzem. Domki zasługują na 6 z plusem. Komfortowo, czysto, bardzo intymnie. Do tego wspaniali i przesympatyczni właściciele. Polecam.

9.8
Asia Jaworska, 03-07-2019

Bardzo fajne i ciche miejsce, naprawdę można odpocząć. Polecam dla rodzin z dziećmi. Bardzo mili właściciele.

9.6
Paulina Drozdzel, 05-07-2019

Domek luksusowy, nowoczesne wyposażenie, swobodne korzystanie z ogrodu, piaskownicy. Cicha okolica. Wypoczelismy bardzo. Polecamy gorąco!

10.0
Ewelina Tarnowska, 06-07-2019

Wspaniale miejsce na odpoczynek, dużo przestrzeni dla dzieci, piękny ogród, wnętrze urządzone bardzo komfortowo. Z czystym sumieniem polecam.

9.6
Anna Polak, 25-07-2019

Domki o wysokim standardzie, wszystko zgodnie z opisem oferty. Bardzo mili gospodarze. Czuliśmy się bardzo swobodnie.

10.0
Monika Krakowiak, 30-08-2019

Wspaniałe miejsce. Brązowy domek śliczny, wyposażenie super. Ogródek piękny, super dostosowany dla dzieci jak i dorosłych. Właściciele bardzo sympatyczni. Za rok na pewno wrócimy?

9.6
Magdalena , 12-09-2019

Domek zwłaszcza brązowy jest super! jest czysty, zadbany, schludny. Wyposażony we wszystko. Nowoczesny design. Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona. Ogród przepiękny. Zarówno do spędzania czasu z dziećmi jak i znajomymi. Blisko plaża. Cisza i spokój więc idealne miejsce do odpoczynku od zgiełku. Właściciele są przesympatyczni..Polecam!

9.8
Alicja , 14-09-2019

Domki super czyste i wyposażone od a do z:) właściciele bardzo mili i bezproblemowi. Idealne miejsc dla dwóch rodzin z dziećmi. Ogród zadbany, grill oraz płac zabaw wiec czego więcej można chcieć. Teren ogrodzony i zamykany wiec można czuć się bezpiecznie. Polecam z czystym sumieniem w 100%.:) Wrócimy na pewno:)

10.0
Angelika, 25-02-2020

Super miejsce i właściciele. Byliśmy gośćmi w czasie ostatnich wakacji. Miejsce doskonale skomunikowane z centrum Gdańska, blisko do centrum Sobieszewa i licznych restauracji, do plaży przyjemna, leśna ścieżka. Domek czysty, wyposażony w każdy sprzęt, duży ogród z miejscami parkingowymi. Na pewno wrócimy!

10.0
Marzena Karasińska , 02-04-2020

Byliśmy u białym domku w lipcu 2019 (rodzice i 2 dzieci). Dmek kompletnie wyposażony, dosłownie niczego nie brakowało od sprzętów i naczyń po ściereczki czy płyn do do naczyń. Fajny taras. Ogród piękny aż miło było w nim posiedzieć. Miejsce bardzo ciche i spokojne. Wszędzie blisko: do spożywczego, apteki, barów, przystanku autobusowego i tramwajowego dosłownie do 5 minut. Dużo możliwości spacerów czy ścieżek rowerowych. Do plaży spacerek, miejsce naprawdę piękne. Dla ludzi ceniących ciszę i spokój. Właściciele bardzo mili i pomocni. Wrócimy tam z chęcią.

9.8
Kamila, 20-07-2020

W gościnie u Państwa Bondów spędziłam wraz z rodziną ostatni tydzień czerwca. Na wyspę sobieszewską jeżdżę od wielu lat i korzystałam zarówno z hoteli i pensjonatów, jak i wynajętych kwater. Na ulicy tęczowej podobało mi się najbardziej. Jest to miejsce intymne, dyskretne, w odległości ok 20-25 minut od prawie piątej plaży. Jako duży plus oceniam piękny, duży i zadbany ogród, idealny dla dzieci. Miejsce jak najbardziej do polecenia!

10.0
Kos Krzysztof, 01-08-2020

Byliśmy w brązowym domku 18-25.07.2020 bardzo fajne ciche miejsce, spokojna okolica, mili gospodarze, ładnie urządzony ogród, miejsce na ognisko, grill, zabawki, piaskownica dla dzieci, posesja pod zamknięciem, parking, wyposażenie domku zgodny z opisem, blisko do centrum, do plaży.Polecam dla nie wymagających którzy w spokoju chcą odpocząć. Pozdrawiam

9.2
Lila, 13-08-2020

Cudowni, sympatyczni właściciele. Domek czysty i zadbany w cichej i bardzo spokojnej okolicy. Serdecznie polecamy:)

10.0
Ewa Miller - Krawczyk, 29-08-2020

W sierpniu 2020 roku byłam z rodziną i z psem w Białym Domku. Sobieszewo znam od dawna. Położenie tych dwóch domków dla mnie jest wyjątkowe. Pomimo, że wokół są domy, zagospodarowanie działki jest bardzo dobre. Tylko z jednej strony i to w sporej odległości widać sąsiadów. Pomimo, że na działce są dwa domki położone w bliskiej od siebie odległości poprzez żaluzje umieszczone na brązowym domku, można czuć się swobodnie i wypocząć. Cisza, zieleń, kwiaty to doskonałe miejsce do wypoczynku i wyciszenia się oraz do naładowania akumulatorów na dalsze życie po powrocie z wypoczynku. Wszędzie blisko. Nie trzeba przemieszczać się samochodem, żeby zrobić zaopatrzenie czy skorzystać z licznych smażalni, restauracji czy kiosków ze słodkościami. Od kilku lat Sobieszewo zostało włączone do Gdańska. Jest komunikacja miejska dla osób, które przyjeżdżają bez samochodu, a chciałyby odwiedzić Gdańsk. Kursuje tramwaj wodny do Gdańska. Płynie się ok. godziny. Super miejsce dla osób chcących zaznać spokoju, odpocząć i pozwiedzać trójmiasto. Gospodarze bardzo serdeczni, bezpośredni i dbający o wczasowiczów. Działka zadbana, co sprawia, że nie chce się wyjeżdżać. Mogę z czystym sumieniem polecić ten zakątek wszystkim, którzy chcą odpocząć.

9.6
Marta Michałowska , 30-08-2020

Z czystym sumieniem możemy polecić to miejsce na wypoczynek z rodziną. Spokojna okolica, domki w pełni wyposażone i bardzo czyste. Jest możliwość przyjazdu z psem, przez co, wiele osób może brać pod uwagę. Ponad to właściciele są wspaniali oraz bardzo serdeczni. Mamy nadzieję, że jeszcze uda nam się tam zawitać.

9.8
Joanna Kawczyńska , 01-09-2020

Z calego serca możemy polecic to miejsce. Czysto schludnie, wszystko czego potrzebowaliśmy bylo zapewnione. Bardzo urokliwe miejsce. Przyjechaliśmy z naszą 2 letnią córeczką, ktora bardzo szybko sie zadomowiła, atrakcje dla dzieci również zapewnione? Jesteśmy bardzo zadowoleni. Pozdrawiamy serdecznie?

10.0
Łukasz Błaszczyk , 03-05-2021

Miejsce cudowne, wszystko zgodne z opisem. Duży domek Poprostu super, wszystko jak w opisie. Żona była zdziwiona na plus bo w kuchni były nawet przyprawy! Właściciele przemili ludzie. Za rok wracamy na pewno!

10.0
Małgorzata Misztal, 08-08-2021

Pobyt zaliczamy do bardzo udanych. Domek czysty i wyposazony w niezbedne dla podróżnika rzeczy. Ogrodek bardzo zadbany, obszerny, miejsce parkingowe na terenie ogrodzonym, wiec bezpiecznie:) Gospodarze sympatyczni. Pomocni. Bardzo dziekujemy za pobyt u Panstwa i mamy nadzieję, że bedzie jeszcze kiedys okazja aby sie zobaczyc:)

10.0
Kinga, 08-08-2021

Wspaniałe wakacje, biały domek piękny i bardzo funkcjonalny. Taras wygodny, ogród prześliczny, mnóstwo zieleni. Cisza, spokój od rana słychać spiew ptaków. Byłam z mężem i dwoma psami, wypoczelismy fantastycznie, wrócimy w przyszłym roku. Właściciele tej pięknej posesji to niezwykle sympatyczni, życzliwi ludzie. Szczególnie urocza Pani Marylą zadbała o każdy drobiazg w domu i na zewnątrz. Bardzo dziękuję z mężem za udany pobyt i zachęcamy do przyjazdu, do uroczego ogrodu w Sobieszewie.

7.8
Beata Stepniak, 10-08-2021

Bardzo mili właściciele. Położenie super blisko do Gdańska. Godne polecenia miejsce. Dla nas ważne cisza, spokój.

9.8
Arek, 30-08-2021

Bardzo fajna miejscówka z dala od zgiełku, a jednocześnie blisko 'centrum' Sobieszewa. Domki czyste, dobrze wyposażone, właściciele bardzo mili i bezproblemowi. Polecam!

Pogoda

Pogoda Gdańsk na dziś: 18-01-2022

pogoda
Noc: 23:00 - 05:00 Temperatura: 0 2 °C
pogoda
Rano: 05:00 - 11:00 Temperatura: 1 2 °C
pogoda
Dzień: 11:00 - 17:00 Temperatura: 1 3 °C
pogoda
Wieczór: 17:00 - 23:00 Temperatura: 0 3 °C